Naleving van de Europese wetgeving

De versie van Kaspersky VPN die bedoeld is voor gebruik binnen de Europese Unie voldoet aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Als je de Gebruiksrechtovereenkomst accepteert, bevestig je dat je de vereiste minimumleeftijd hebt om Kaspersky VPN binnen de Europese Unie te installeren. Na de installatie van Kaspersky VPN word je gevraagd de voorwaarden te lezen en te accepteren om Kaspersky VPN voor het eerst te configureren en te gebruiken: het Beleid voor gegevensverwerking, het Privacybeleid en de Verklaring inzake gegevensverwerking voor marketingdoeleinden (Marketingverklaring).

Je wordt ook gevraagd om de voorwaarden voor het gebruik van Kaspersky VPN te lezen en te accepteren: de Verklaring inzake gegevensverwerking met als doeleinde het voltooien van een aankoop (Aankoopverklaring) en de Verklaring over gegevensverwerking voor het gebruik van de webportal (Verklaring over webportal).

Als je ervoor kiest om deze verklaringen te accepteren, kun je later in de programmavoorkeuren altijd aangeven dat je ze niet langer accepteert.

Belangrijk: Als je een eerdere versie van Kaspersky VPN hebt geïnstalleerd op OS X 10.11 (El Capitan) en je wilt het programma binnen de Europese Unie gebruiken, dan moet je het besturingssysteem upgraden naar macOS 10.14 en vervolgens Kaspersky VPN upgraden. Als je het besturingssysteem niet meteen wilt upgraden, verwijder je Kaspersky VPN van de computer.